Sportful ontwerpt nieuwe Flanders Classics collectie

Sportful ontwerpt nieuwe Flanders Classics collectie

Road  20/03/2023

Flanders Classics begon 2023 met een volledige rebranding. Die nieuwe look en feel wordt nu ook doorgetrokken in het partnership met Sportful. Een nieuw Flanders Classics wielershirt is vanaf vandaag op de website van de Italiaanse producent van wielerkledij te kopen.  

Sinds 2022 is Sportful de officiële kledijpartner van Flanders Classics. Vanaf vandaag is het gloednieuwe Flanders Classics shirt te koop in de Sportful webshop. Naast nieuwe websites en een frissere look op social media trekt Flanders Classics de lijn nu ook door z’n samenwerking met het bekende Italiaanse merk.  

“Dat we onze nieuwe look en feel nu ook in deze Flanders Classics collectie terugzien, is het volgende stukje in de grotere puzzel”, zegt Flanders Classics CEO Tomas Van Den Spiegel. “Net als in onze rebranding kijken we ook in onze samenwerking met Sportful naar de toekomst en bouwen we aan een relatie op langere termijn. We zijn uiteraard blij te kunnen samenwerken met zo’n prominente partner uit de fiets industrie als Sportful. Dankbaar op hun steun te mogen rekenen kunnen we het partnership nu ook zelf letterlijk uitdragen wanneer we er met het hele Flanders Classics team met de fiets op uit trekken.” 

"Het is voor ons een waar genoegen om deze belangrijke belangrijke samenwerking met Flanders Classics aan te gaan en deel uit te maken van dit belangrijk rebrandingproces", zegt Alessio Cremonese, CEO van MVC Group (Holding Group van Sportful). "De nieuwe Flanders Classics collectie geeft net als de Ronde van Vlaanderen collectie de waarden en stijl van de evenementen helemaal weer. We zijn op zoek gegaan naar iets anders, zonder daarin de identiteit en het erfgoed van Sportful en Flanders Classics te wijzigen. Dit is het resultaat. We kijken uit naar een langdurige samenwerking, gebaseerd op waarden als erfgoed, passie en kwaliteit."

De nieuwe Flanders Classics collectie is vanaf nu te koop in de Sportful webshop. Binnenkort wordt ook een specifieke Ronde van Vlaanderen collectie onthuld.