Hospitality

Brochure

Om van deze dag nog meer te kunnen genieten, organiseren wij tijdens de Scheldeprijs 2024 een gevarieerd aanbod van VIP- en publiekscatering, dat u toelaat om de hele dag op te gaan in de wedstrijd. Onze VIP-locaties bevinden zich in de aankomstzone, zodat onze genodigden niets hoeven te missen. Naast de gastronomische lunch is er ook een VIP-café met een ruim aanbod van food en drinks en muzikaal optreden na de wedstrijd, zodat iedereen op deze dag met ons kan meevieren en dé sprint van het voorjaar kan volgen.

Bestel uw tickets

Of u nu de start of een uitgebreid dagprogramma verkiest. Beleef het allemaal vanop de eerste rij en kies de formule die u op het lijf geschreven is. Tickets zullen vanaf dit najaar beschikbaar zijn.

Word onze partner

Klaar om samen met ons het tempo aan te geven? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaande knop en ontdek al onze zakelijke mogelijkheden om een duurzaam partnership op te zetten. Deelt uw bedrijf onze visie en kernwaarden en wenst u graag meer informatie te krijgen over samenwerkingsmogelijkheden. We maken graag tijd voor een verkennend gesprek en bedanken u alvast voor uw interesse in Flanders Classics of één van onze evenementen.

Word onze partner