Ga direct naar de inhoud
Woensdag 8 April 2015
103e Scheldeprijs
Nog 67 Dagen

Elite mannen

2015... Memorial Staf Segers wordt Interclubwedstrijd

07 Januari 2015

Al meer dan 100 jaar is de Scheldeprijs een begrip in het wielermilieu. Op het palmares prijken de grootste namen uit de internationale wielergeschiedenis.  Ook de afwachtingwedstrijd voor El. Zc. en beloften mocht ieder jaar een ruim deelnemersveld begroeten. Elk jaar streden bijna 200 renners om als winnaar de handen in de lucht te kunnen steken op de Churchilllaan en de “Scheldeprijs” op zijn palmares te schrijven.

Lees meer (op scheldeprijs.be)

Kwaremont en Flanders Classics worden partner in de koers

23 Oktober 2014

Brouwerij De Brabandere (Bavikhove) slaat met Kwaremont - bier gebrouwen voor kopmannen – de handen in elkaar met Flanders Classics.

Op dinsdag 21 oktober werd met grote tevredenheid door beide partijen het contract ondertekend in het museum van de brouwerij in Bavikhove. Gezeten tussen mooie foto’s, tal van awards en nostalgisch reclamemateriaal werd opnieuw geschiedenis geschreven in het bestaan van de brouwerij.

Kwaremont en Flanders Classics worden voor minstens twee jaar partners. Hierdoor kan Kwaremont een tandje bijschakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen! 

Laatste editie

 1. 1 Marcel Kittel
 2. 2 Tyler Farrar
 3. 3 Danny Van Poppel

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 76 overwinningen
 2. 2 9 overwinningen
 3. 3 6 overwinningen
   Vip & Hospitality
   nog 67 dagen en het is zover!
   Flanders Classics