Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 14de Memorial Staf Segers straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren.

Bekijk de Roadmap

Uurrooster

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke gemeenten de deelnemers aan de 14de Memorial Staf Segers op woensdag 14 oktober passeren en staan bovendien ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld zoals kasseistroken en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat waar op welk tijdstip de renners zullen passeren. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Schoten.

Bekijk het Uurrooster

Kaart

Een overzichtelijke kaart van de lokale omloop van de 14de Memorial Staf Segers, met opeenvolgende vermelding van alle straten op de omloop in Schoten, Schilde, sGravenwezel en Wijnegem.  Na 6x deze lokale omloop te hebben afgelegd volgt de ontknoping van de 14de Memorial op de Churchilllaan te Schoten.

Bekijk de Kaart

Draaiboek Memorial Staf Segers

In het draaiboek vind je alle informatie betreffende de organisatie in coronatijden van de Memorial Staf Segers op 14 oktober 2020.

Download het Draaiboek van de Memorial 2020