Wedstrijdinfo

Bastianelli voert deelnemerslijst van eerste Scheldeprijs voor vrouwen aan

Op woensdag 7 april is het zover, dan staat de allereerste Scheldeprijs voor vrouwen op het programma. Start en finish liggen in het Antwerpse Schoten. Met onder andere Bastianelli, Wiebes en Hosking op de deelnemerslijst is het duidelijk dat de teams hun snelste rensters selecteerden met het oog op de finish in de Churchilllaan.

Download de deelnemerslijst hier

Blijf thuis voor de buis!

De Scheldeprijs 2021 vindt plaats op 7 april. Door de geldende maatregelen vragen we jullie om de koers van thuis te beleven. Be a #FlandrienAtHome

Ultieme kijk-van-thuis-ervaring

Uitzendingen

Zorg dat je woensdag het televisiebakje kan claimen, want je zal moeten zappen naar een van deze zenders! Mis geen seconde van de allereerste Scheldeprijs voor elite vrouwen dankzij de livestream van Proximus! 

Livestream

Parcours

Ontdek het parcours hier! 

Weerbericht

Schoten: alle praktische info op een rijtje

T.g.v. de Scheldeprijs op woensdag 7 april en de geldende coronamaatregelen, heeft de gemeente Schoten een overzicht gepubliceerd met alle praktische info: volg de koers thuis voor tv, mondmaskerplicht langsheen het volledige parcours, verkeer, omleidingen De Lijn, omleidingen doorgaand verkeer,... Er wordt geen publiek toegelaten in de vertrek- en aankomstzone in het centrum van Schoten.    

¨Meer informatie

Official roadbook

Ontdek hier het officiële roadbook van de Scheldeprijs, of scan de QR-code op de hiernaast weergegeven foto om het roadbook op uw tablet en/of smartphone te openen.

Roadbook