Bekijk het overzicht

Iedereen VIP tijdens de Ronde van Vlaanderen en de Scheldeprijs

23 March 2022

Op de eerste woensdag na Vlaanderens Mooiste is het de beurt aan Schoten om de wielerwereld te ontvangen voor de Scheldeprijs. Net als vorig jaar strijden zowel de mannen als de vrouwen om de zege op de Churchilllaan. We gaan er woensdag 6 april op zoek naar de opvolgers van Lorena Wiebes en Jasper Philipsen. Maar dit jaar begint het feest in Schoten al enkele dagen vroeger met ‘Iedereen VIP’ tijdens de Ronde van Vlaanderen. 

De organisatie van de Scheldeprijs wil het publiek dit jaar extra verwennen om de voorbije twee publieksvrije edities ietwat te compenseren en komt daarom het concept ‘Iedereen VIP’. De organisatie maakt er op die manier twee dagen feest van in plaats van een! De Scheldeprijs wordt pas op 6 april gereden, maar wielerfans in Schoten zetten maar beter ook zondag 3 april al in hun agenda.  Die dag kan je de Ronde van Vlaanderen op groot scherm volgen in de vip-tent op de Churchilllaan. Uiteraard hoort er bij zo’n hoogdag een hapje en een drankje: een bar en een foodtruck zullen ervoor zorgen dat wielerfans niets tekort komen. Ook sfeer mag niet ontbreken tijdens Vlaanderens Mooiste en daarom zal een dj de aanwezigen verwennen met leuke beats. 

Zoals gezegd is het feest na de Ronde nog niet voorbij, want de Scheldeprijs zelf staat enkele dagen later op het programma. Op woensdag 6 april ontvangt de organisatie jou met open armen in het centrum van Schoten voor de koers zelf en nadien in het vip-café aan de Kasteeldreef in Schoten voor de afterparty met gratis toegang! Van 18u30 tot 21umoet je voor leuke sfeer, een hapje en een drankje, te vinden zijn met tussendoor een spetterend optreden van Domino dus in het vip-café zijn. Registratie en info via info@scheldeprijs.be.  

Gerelateerd nieuws