Wedstrijdinfo

Rappe mannen aan de start van Vlaamse sprintklassieker bij uitstek

Op de deelnemerslijst van de 109e Scheldeprijs staan met onder andere Bennett en Merlier heel wat rappe mannen die na de start in Terneuzen moeten overleven in het winderige Zeeland. Daarna mogen ze zich in Schoten opmaken voor het jaarlijkse officieuze wereldkampioenschap voor sprinters.

Download de deelnemerslijst hier

Blijf thuis voor de buis!

De Scheldeprijs 2021 vindt plaats op 7 april. Door de geldende maatregelen vragen we jullie om de koers van thuis te beleven. Be a #FlandrienAtHome

Ultieme kijk-van-thuis-ervaring

Uitzendingen

Zorg dat je woensdag het televisiebakje kan claimen, want je zal moeten zappen naar een van deze zenders! Mis geen seconde van de allereerste Scheldeprijs voor elite vrouwen dankzij de livestream van Proximus! 

Livestream

Parcours

Ontdek het parcours hier!

Weerbericht

Schoten: alle praktische info op een rijtje

Ter gelegenheid van de Scheldeprijs op woensdag 7 april en de geldende coronamaatregelen, heeft de gemeente Schoten een overzicht gepubliceerd met alle praktische info: volg de koers thuis voor tv, mondmaskerplicht langsheen het volledige parcours, verkeer, omleidingen De Lijn, omleidingen doorgaand verkeer... Er wordt geen publiek toegelaten in de vertrek- en aankomstzone in het centrum van Schoten.  

Meer informatie

Official roadbook

Ontdek hier het officiƫle roadbook van de Scheldeprijs, of scan de QR-code op de hiernaast weergegeven foto om het roadbook op uw tablet en/of smartphone te openen.

Roadbook