Bekijk het overzicht

Woensdag 10 april 2019 – Scheldeprijs – Iedereen VIP ?!

30 January 2019

Op woensdag 10 april strijden Fabio Jacobsen, Fernando Gaviria, Marcel Kittel, Mark Cavendish, Elia Viviani, Yves Lampaert en nog vele andere toppers … om de overwinning van de 107° editie van de Scheldeprijs.

Iedereen VIP ?! U kan voor slechts 90 € (excl BTW) als VIP dit spektakel meemaken vanaf de eerste rij en als toeschouwer reikhalzend uitkijken naar dé sprint van het voorjaar op de Churchilllaan. 

Vanaf de Martouginclub, pal op de eindstreep, geniet u vanaf 15u30 van de plaatselijke ronden op groot scherm en ziet u de renners onder u voorbij zoeven tegen fenomenale snelheid.  U geniet niet alleen van dit bevoorrecht uitzicht maar tevens van het gezelschap van talloze uitbundige wielerfans en het heerlijk gerstennat van onze sponsor Kwaremont, het bier van de kopmannen!

De finish en de podiumceremonie kan u als dichtste toeschouwer live meemaken.  Aansluitend kan u genieten van een overheerlijke receptie met 10 foodstanden en free drinks.  Tijdens het optreden van DIAZ, een topcovergroep, zal u samen met hen het dak van de tent eraf blazen.

Geniet van deze lange dag – van 15.30 tot 21.30 –voor de prijs van 90 €; geniet van 6 u topsport en ambiance en wees er als VIP bij! Iedereen is toch immers VIP ?!

Elke wielerliefhebber is welkom, ook bedrijven die hun klanten en/of werknemers willen verwennen, krijgen een unieke kans om een schitterend spektakel vanaf de eerste rij mee te maken.

Tickets en info via http://www.scheldeprijs.be/nl/sp/elite-mannen/vip-hospitality of via info@scheldeprijs.be.