Bekijk het overzicht

Win een #FlandrienAtHome pakket

2 April 2021

Flanders Classics lanceert net als vorig jaar de #FlandrienAtHome actie en brengt zo de koers in deze bizarre tijden toch wat dichter tot bij jou. Helaas is er door de coronamaatregelen ook dit seizoen geen publiek toegelaten langs het parcours van Scheldeprijs, maar wij zorgen voor de ultieme kijk-van-thuis beleving!

De #FlandrienAtHome pakketten bevatten leuke prijzen die een must-have zijn voor elke flandrien en flandrienne. Zo hebben we gezorgd dat je zeker geen dorst of honger moet lijden terwijl je de renners de wind ziet temmen. Lidl voorziet je van een lunch met een echt wielerrecept dat perfect samengaat met een frisse Kwaremont. 

Supporteren kan in stijl met petjes én zelfs een truitje van Lotto. Lees ook snel nog even door de laatste updates uit het peloton dankzij het Het Nieuwsblad. Na de koers zelf zin gekregen om op de fiets te springen? Dankzij de Proximus Ass Saver kan dat door weer en wind. KBC zorgt met hun draadloze oortjes voor entertainment onderweg en dankzij het fietslichtje van KPMG ben je steeds veilig onderweg. Nog eens een lijstje nodig van wat je allemaal kan winnen voor vier personen? •    KBC: Fietsbidons en draadloze EarPods

•    Proximus: Voucher in de Proximus shop en een 'Ass Saver' spatbord

•    KPMG: Fietslichtjes

•    Lidl: Receptbox met champagne

•    Kwaremont: Bierglazen, Kwaremont 6,6% en 0,3% bier

•    Lotto: Pronostiek met Lotto truitje en supporters petjes

•    Het Nieuwsblad: Krant van de dagWoon jij in België en wil je kans maken op één van de vijf #FlandrienAtHome pakketten die we weggeven voor Omloop Het Nieuwsblad? Deelnemen is eenvoudig! Vul onderstaand formulier in en waag een gokje bij onze schiftingsvraag. Wie weet kijk jij dan op 7 april met je gezinsbubbel en een biertje in de hand naar hoe Omloop Het Nieuwsblad beslecht wordt op de Churchilllaan. Veel succes!
 

Gerelateerd nieuws